Zangers starten met wijnverkoop

De wijn verjaagt de zorgen en treurnis voorgoed uit La Traviata van Verdi
 
Het mannenkoor is op 6 januari 1875 in Sweikhuizen opgericht en uitgegroeid tot een succesvolle vereniging met bekendheid tot ver over de landsgrenzen. Reeds 141 jaar lang laat de “de zank” zijn toehoorders genieten van mooie uitvoeringen en is daarmee tevens verworden tot een ware ambassadeur voor verbreiding en behoud van een mooi aspect van de Limburgse cultuur. Maar daar zijn financiële middelen voor nodig. Om die te genereren heeft het koor een van oudsher bekend wijnhuis n Sittard opdracht gegeven enkele voortreffelijke witte en rode wijnen te selecteren en te importeren. Met uiterste zorg heeft wijnhuis Van Berkum zich van zijn taak gekweten en wijnen uitgekozen van een zodanig verrassend aangename smaak en uitgebalanceerde aroma’s dat iedere nip wordt verheven tot een waar genoegen.
Door hun kwaliteit en karakter mogen de “St. Caecilia 1875” wijnen in geen enkele wijncollectie ontbreken. Daarom én als koorsponsoring biedt het koor met gepaste trots deze wijnen te koop aan. Een aankoop om zelf van te genieten of als uniek cadeau te geven.
 
Om de exclusiviteit te benadrukken heeft het koor naar een werk van 1e tenor Fernó Spronk zijn eigen etiket ontworpen.
 
Allen die een goed glas wijn weten te waarderen, kunnen deze voortreffelijke smaaksensatie in hun bezit krijgen tegen scherpe prijzen. Klik op het etiket voor een actuele uitvoerige beschrijving van de geselecteerde wijnen en het bestelformulier.
 
Thuisbezorging is mogelijk.
 
Voor verdere informatie hierover, alsmede over prijzen of uw bestellingen bel of mail:
Jacques Konings 046-4511281, jacques@kings.nl
Hub Sijben 046-4432896, hjb.sijben@home.nl
Dieter Romer 06-51531400, dieter.romer@abcbeton.nl